Barnehagens ledelse

Heidi Thowsen Aastorp

Stilling: Daglig leder
eltonasen.barnehage@norlandia.com

Heidi startet å jobbe som pedagogisk leder i Eltonåsen barnehage 2003, og i 2007 tok hun over som daglig leder. I perioden 2013 - 2017 har hun jobbet i en annen Norlandia barnehage, men er tilbake i Eltonåsen som daglig leder nå.

Bjørkekroken

Hege Beathe Slattum

Stilling: Pedagogisk leder

Hege Beathe er utdannet barnehagelærer og jobber 100 % som pedagogisk leder med personalansvar. I tillegg har hun videreutdanning i veiledning. Hege Beathe er endelig tilbake hos oss, og jobber som pedagogisk leder på Bjørkekroken.

Nina Eileen Sellstrøm

Stilling: Pedagogisk leder

Nina er utdannet barne- og ungdomsarbeider, og er fast ansatt i barnehagen. Høsten 2020 starter Nina på Barnehagelærerutdanningen (samlingsbastert) og vil ha noe (40%) permisjon i tiden fremover, og skal jobbe 60% som pedagogisk leder på Bjørkekroken.

Chatrine Klingenberg

Stilling: Barnehagemedarbeider

Chatrine jobber som barnehagemedarbeider på Bjørkekroken i 100 % stilling. Hun har lang erfaring innen barnehage og har jobbet hos oss siden 2015.

Jelena Ringstad

Stilling: Barnehagemedarbeider

Jelena kommer fra Estland. Hun er utdannet barnehagelærer i fra hjemlandet sitt, men utdanningen er foreløpig ikke godkjent i Norge. Jelena har jobbet som vikar her siden høsten 2017 og jobber nå 100% på Bjørkekroken som assistent.

Furulia

Lena Cesilie Bjerkestuen

Stilling: Pedagogisk leder

Lena startet å jobbe i Eltonåsen barnehage ved oppstart i 2002. Hun har arbeidet på flere avdelinger og har i en periode vært pedagogisk leder på Granstua. Lena tok barnehagelærerutdannelse når hun jobbet her sist og var ferdig utdannet i 2015. Siden da har Lena jobbet i andre barnehager, og vi er svært glade for at hun søkte seg tilbake til Eltonåsen igjen. Lena jobber som pedagogisk leder på Furulia, og har også funksjonen som styrerassistent.

Berit Sørli Randmæl

Stilling: Barnepleier

Berit jobber 100 % som fagarbeider. Berit er utdannet barnepleier. Berit er fast ansatt i en 100 % stilling og har vært ansatt siden oppstart i 2002.

Rasa Maselskiene

Stilling: Barnehagemedarbeider

Rasa begynte og jobbe hos oss høsten 2018, og fra august 2020 vil hun være vikar på Furulia.

Gina Skrivlien Thue

Stilling: Barnehagemedarbeider

Gina begynte som vikar hos oss i juni 2020, og vil være å se på Furulia denne høsten.

Granstua

Linda Brustad Nygård

Stilling: Pedagogisk leder

Linda er utdannet barne, - og ungdomsarbeider og jobber 100 % i en fast stilling som barne,- og ungdomsarbeider. Linda har lag erfaring fra barnehage, og har jobbet hos oss siden oppstart i 2002.

Anita Bogsrud

Stilling: Pedagogisk leder

Anita er nyutdannet barnehagelærer og startet som pedagog hos oss i mai 2019. Hun har også utdanning som Vernepleier og lang erfaring innenfor det yrke.

Guro Risebrobakken

Stilling: Barnehagelærer

Guro er nyutdannet barnehagelærer og begynte hos oss i august 2020. Guro har en stor interesse for friluftsliv og vi gleder oss til å bli kjent med henne. Vi ønsker Guro velkommen til oss!

Lise McKellar

Stilling: Barnehagemedarbeider

Lise jobber 100 % som barnehagemedarbeider. Lise er fast ansatt og har jobbet her siden oppstart i 2002.

Tove Merete Høvik

Stilling: Barnehagemedarbeider

Tove jobber i 100 % stilling som barnehagemedarbeider. Tove er fast ansatt og har vært her siden oppstart i 2002. Fra august 2019 skal Tove være med å utvikle vårt matkonsept Mat med Smak og skal jobbe på kjøkkenet 2 dager i uken. De 3 resterende dagene vil hun jobbe på Granstua.

Lønneberget

Trine Haga

Stilling: Pedagogisk leder

Trine er utdannet førskolelærer og jobber som pedagogisk leder med personalansvar. Trine er fast ansatt i en 100 % stilling og har vært ansatt i Eltonåsen barnehage siden august 2011.

Mari-Ann Bråten

Stilling: Barnehagemedarbeider

Mari-Ann jobber 100 % som barnehagemedarbeider og har vært i Eltonåsen barnehage siden høsten 2016. Før hun kom til oss, jobbet hun i en annen Norlandia barnehage. Mari-Ann er fast ansatt.

Monica Landa

Stilling: Barnehagemedarbeider

Monica skal jobbe 50% på Lønneberget dette barnehageåret.

Laila Svoren

Stilling: Barnehagemedarbeider

Laila er utdannet omsorgsarbeider. Laila er fast ansatt i en 100 % assistentstilling og har jobbet på flere av våre avdelinger. Denne våren er hun å se på Lønneberget.

Nye barn

Vettehaugen

Turid Sevilhaug Nordsveen

Stilling: Pedagogisk leder

Turid er utdannet barnehagelærer og har lang erfaring som pedagogisk leder i fra Gjerdrum kommune. Vi er glade for at Turid takket ja til jobb hos oss og hun startet som pedagog på Lønneberget 1. mars 2019. Fra august 2019 skal hun være med å utvikle og drive vår nye friluftsavdeling for Vettene, Vettehaugen.

Anne - Helene Vamsæter

Stilling: Pedagogisk leder

Anne - Helene er utdannet som førskolelærer og jobber 100 % som pedagogisk leder med personalansvar. I tillegg har hun videreutdanning i spesialpedagogikk. Anne - Helene har vært ansatt i barnehagen siden august 2009 og vil fra august 2019 være med å drive vår nye friluftsgruppe for Vettene, Vettehaugen.

Siri Sogstad Engli - Møller

Stilling: Barnehagemedarbeider

Siri begynte som vikar høsten 2017, og har nå fått fast jobb hos oss. Fra august 2019 skal Siri jobbe ute på Vettehaugen.

Agnieszka Michalak

Stilling: Barnehagemedarbeider

Agnieszka begynte hos oss i oktober 2018. Hun har flere års erfaring fra barnehage i Oslo. Agnieszka har nå fått fast tilling og oss og fra august 2020 vil hun være på vår utegruppe Vettehaugen.

Andre ansatte

Lena Stensson

Stilling: Barnehagemedarbeider

Lena begynte hos oss våren 2019. Fra august skal hun jobbe som ekstraressurs og vil være å se både på Furulia og på Vettehaugen denne høsten. Lena holder på å tar fagbrev i barne- og ungdomsarbeider og forventer å bli ferdig i løpet av høsten 2019.